Wednesday, April 29, 2009

Award Yang Pelik Daripada Izzrinda.!!!


Syarat2nya:
Save gmbr award ni paste dlm blog kamu..
Nyatakan 5 sebb kenape kamu suke kawan ngan saye..
Sile postkan award ni kepade follower kamu..
Nyatakan dari mana kamu dapat award ni..
Adoiyai.. Makcik ni suh aku bagi 5 sebab naper ska kawan ngan dia.. Antaranya adalah..
-Perempuan
-Phsycho sket kadang2 (tambah2 kalu pinat ada)
-Baik
-Bagi Aku jadi adeq dia
-Banyak benda dia ajar aku
DENG!!!! Tiba masa untuk korang plak dapat award nih.. Tayah orang bagi... Mai Amek sendiri...
~ Semua follow mollow my blog..!!!!
~Sesapa yang rasa teringin nak dapat award..
~Sesapa yang rasa dia adalah "my sweet friend"

3 comments:

amrah said...

aku sweet fwen ang x??
hehe...klu aku sweet fwen ang,ley aku amik...

KyRaider said...

amek la.. tak kesah.. suma kawan2 aku sweet..

Izzrinda said...

apa plak pelik...huhuhu